Over Galerie Valagalerie en atelier in Terborg

Galerie Vala van het Ebru Center Holland is een galerie, en kunstatelier in het meer dan 600 jaar oude stadje Terborg, in Gelderland.

 

De galerie heeft mijn werk in Moderne Abstracte Ebru. Ik werk samen met galerie Kunst en Kleur in Gouda. Daar is mijn werk ook te vinden.

 

Het is ook mogelijk om workshops in de ebrukunst te doen voor groepen van 2 tot 8 personen.

 

In mijn galerie verkoop ik ook mijn Vogelschilderijen, Japanse Ikebana manden en originele Maori sieraden.

openingstijden

Elke Zaterdag open van 11 tot 17 uur.

Op werkdagen uiteraard open op afspraak:


Google Maps content is not displayed due to your current cookie settings. Click on the cookie policy (functional) to agree to the Google Maps cookie policy and view the content. You can find out more about this in the Google Maps privacy policy.ik werk samen met Galerie Kunst en Kleur in Gouda

Kunst en Kleur

Westhaven 23

2801 PJ  Gouda